Bloggen

tankar och ords betydelse

Tiden går och vi med den- är det så? Tid finns den, nä inte enligt många nya sätt att tänka. Det var mycket länge sedan jag skrev på min blogg men nu känns det som det är dax igen och eftersom tid inte existerar så spelar det ju ingen roll att det var länge sedan, eller hur!

20211114_145245

Jag fick en god känsla idag när jag såg detta träd som bävern har fällt. Kraften i bäverns tänder som fäller ett helt träd, är bävern medveten om sin kraft, nej den är bara självklar. Kan jag översätta detta till mitt liv? Kraften i orden är starka, vare sig vi uttalar orden högt eller har dom inom oss och det viktigaste av allt är att kraften växer med tiden. Att använda orden på rätt sätt är något jag blir bättre och bättre på, det känns stort. Våra egna ord är det vi själva som styr över. Det som händer oss i våra liv styr vi över det me? Kan vi tänka att det som händer i våra liv är vårt eget ansvar? Ja det kan jag tänka nu, det är ingen annan än jag själv som kan påverka mitt liv och mina val. Att vänta på mirakel utifrån blir ganska onödigt. Detta blir en fin balansgång mellan vad jag skapar för ord och vad andra säger för ord eller för den delen hur andra uppfattar mina ord. Att få bekräftelse genom att hålla med andra är en lätt väg att gå men att säga ord som inte "passar in" kan bli jobbigt för stunden men det är den sanna vägen från mitt hjärta. Det vi säger men också det vi tänker kommer att påverka våra liv. Hur känns det att stå framför spegeln och säga till dig själv - Jag är vacker. Jag är utmärkt precis just här och nu!

Positiva tankar och ord är fantastiska som påverkar alla våra celler genom vårt undermedvetna. För vårt undermedvetna kan inte detta med tid, så när vi använder tankar och ord på bra och stärkande sätt så lagras det i våra kroppar nu och i framtiden. Jag har nu varje dag en stund till mig själv där jag skapar mina egna positiva ord för att skapa den känsla jag vill ha. Det är mycket viktigt att jag också verkligen känner den känsla jag vill ha. När jag kommer på mig själv med fel tankar och känslor så skapar jag nya på det sätt som jag vill ha. Detta tål att upprepas många många gånger för att så småningom påverka grunden i mig och mitt undermedvetna. Ja jag tränar min hjärna och mina känslor precis som jag tränar mina muskler när jag klättrar i skogen. Att kombinera goda tankar och känslor med skogens stillhet är det opptimala för mig. Vill du följa med mig ut och öva detta så är du hjärtligt välkommen! 

20211114_210156

Denna magiska olja Transformation innehåller citron, sandelwood, pepparmynta, kardemumma, muskatellsalvia, blågran, palo santo, ocotea. Den är ljuvlig att använda vid meditation. 

Önskar er all kärlek i era hjärtan.