Bloggen

Återhämtning är också arbete.

20190929_141515Återigen vill jag påminna om hur viktigt det är för oss alla att vara ute i naturen. Det är den bästa platsen för att vila dina sinnen och stressa av. Återhämtning är också ett arbete, om vi tänker så blir det mer självklart att ta tid till att gå ut i skogen. Vill du göra det tillsammans med någon så är du varmt välkommen hit till Sorunda. Du kan också övernatta om du vill ha längre vilotid. 

20191002_195704

Här finns nu möjlighet att få regndroppsmassage eller hot stone massage med en stunds zonterapi till. Även hundmassage är du välkommen att boka åt din vän igen.

Jag passar också på att påminna om dagarna 3 på Konstpoolen i Nynäshamn. 11-13 oktober. Det är ett fullt program med allt från föreläsningar om EFT, sångens viktiga delar, livslust, accepans och medberoende, balans mellan hjärna och hjärta m.m. Jag kommer visa Monicor, frekvensinstrument. Du kan redan nu boka tid för behandling av Monicor och hypnos/healing av Anders Gunnarsson.

Hör av dig för att köpa biljett- endast 250 kr inklusive lunch och fika, oförskämt billigt. Sista dagen är den 8 oktober.

20191002_202912

Dagens oljor är oregano, som jag valde eftersom det är så många människor som nu är förkylda.

Acceptance som innehåller söt mandelolja, rökelseträd, sandelträ, geranium, blå renfana, neroli, koriander, bergamott, ylang ylang, kafirlime, blå cypress, davana, jasmin, tysk kamomill, ros, grapefrukt, tangerin, grönmynta, citron, ocotea. Denna vackra olja går på känso- och nervsystemet och hjälper dig få balans.

Njut av stunden tills vi ses!