Bloggen

Nya tider

Ja så har det äntligen hänt, Antennaria och dess ägare och fyrfoting har flyttat! Det vackra Lisö har vi nu lämnat för att landa uppepå ett berg i Ekhamra i Norra Sorunda.20190830_154250

Vi börjar komma iordning bland alla flyttkartonger. Det kommer så småningom att bli både retreater och vandringar här. Massage i olika former regndroppsmassage, hot stone massage, hundmassage finns kvar som vanligt. Du har också möjlighet att detoxa dig genom fotbad och göra Monicor analys och behandling för att rätta till obalanser i kroppen. 

Dagens oljor blir EndoFlex som innehåller grönmynta, salvia, geranium, myrten, muskotnöt och tysk camomill. EndoFlex gynnar körtlarna och blodcirkulationen i kroppen. Så då kan vi tänka att den balanserar områden som fortplantning och hormoner i alla åldrar. 

Pepparminta är också en av mina favoritoljor, den kan användas till så mycket. Det har en frisk god doft som får mig att piggna till om jag är lite trött. Att ha en droppe i sin vattenflaska av glas gör att det blir lättare och godare att dricka vatten under dagen. Samt att den stödjer matsmältningen och tar bort lite hunger. Jag har den också i min tandkräm som jag gör av bikarbonat och kokosolja. Pepparmintsolja är också mycket lämpad att ha i salvor och shampo om du gör egen. Efter träning är den härlig att smörja direkt på trötta muskler för att ge svalk och avslappning. Att ha pepparmintsolja i en doftspridare är utmärkt om du vill ha en fräsh doft samt om du vill ha en fokuserande och stimulerande miljö för ditt arbete. När du får en förkylning med snuva är denna olja också mycket bra att andas in för att lindra täppan.

20190828_210810

Vad händer i framtiden då. Fredag 11 oktober till söndag 13 oktober kommer jag, Monica och Yvonne att bjuda in er till Konstpolen i Nynäshamn för tre härliga dagar. Alla är hjärtligt välkomna att delta dessa dagar eller bara någon dag, du väljer själv!

Bor själen i nuet bör närvaro råda
ge hjärna & hjärta balans till dem båda
Låt oss tillsammans kasta loss
och på Konstpoolen inspireras med oss

Titta under rubriken Hälsomässa på antennaria.se så ser ni programmet. Varmt välkomna!