Bloggen

Sommar, sommar, sommar

"Livet är som ett pärlband, där varje pärla är en livstid här på jorden"

Detta hade jag målat på väggen i huset jag bodde i förut. För mig känns det som jag till och med har fått flera liv i ett då det kommer som nya faser. Nu har jag gått in i ett "nytt liv" där allt är mycket lugnare och mer tid finns till mig själv. Det har varit en stor omställning och inte lätt, därav att jag inte skrivit på så länge. Att jordelivet är en skola är för mig helt uppenbart och skolor är inte alltid lätta eller roliga men lärorika. Kunskap är ju som bekant inte tungt att bära!

P3114085

Jag har ägnat mycket tid åt att vara i skogen och lyssna och känna in naturen. Det är fantastiskt att ha den tiden att bara få vara. Jag har fått möta både vildsvinsungar, rådjurskid och många älgar. Nyligen fick jag vara med om en explotion av kålfjärilar, det bara virrvlade fjärilar om mina fötter när jag gick på stigen. Igår var det en regnig dag, en dag som vi längtat efter då marken är så torr. Innan jag gick till sängs tog jag en promenad, det var så vackra färger och doften efter regnet är underbar. 

20190626_211157

Jag vill redan nu berätta om något väldigt roligt som håller på att planeras. Den 11 oktober kommer vi ha utställning m.m. på Konstpolen i Nynäshamn. Den 12 oktober blir det en heldag med olika föreläsningar till temat balans i livet. Söndagen 13 oktober kommer du som gäst att själv få prova på att uttrycka dig i olika former. Så jag vill redan nu uppmana er att boka in dessa idagar i era kalendrar så ni kan vara med. Har ni varit och ätit på Flamenco tapas som ligger under Konstpolen? Om inte så tycker jag ni ska gå dit. Maten lagas med kärlek och det är viktigt och blir gott! Och vilken trevlig personal som har detta fina ställe.

20190626_212409

Flädern blommar för fullt utanför mitt hus nu. Av dess blommor finns det mycket gott att göra som ni säkert vet. Dess budskap är, Lev i harmoni med din omvärld. Ett mycket bra budskap tycker jag.

Jag vill också återigen berätta om Monicor, frekvensapparaten jag har. Du är varmt välkommen på behandling. Den läser av kroppen och rättar sen till obanser i meridiansystemen, allt för att hjälpa kroppen till balans. Sen är det spännande att se hur kroppens olika organ och system mår.

20190120_155345

Dagens oljor blir Cool Azul som innehåller bland annat vintergröna, pepparmynta salvia, oregano, kummin, vetiver, blå cypress. Denna olja är väldigt skön att smörja sig med efter att muskler blivit ansträngda.

Och Purification  som innehåller citrongräs, rosemarin, tea tree, myrten, citronella, lavandin. Denna olja använder jag för att slippa få en massa fästingar på mig när jag är i skogen men också i min bil på en bomullstuss i ventilations utblåset.

20190626_213723

Så öppna nu alla sinnen för att njuta maximalt av sommaren!