Bloggen

Höst på Lisö

20181026_152746

Hösten är här, sommargästerna har åkt till stan,vattnet är stilla och alldeles klart, inget sjögräs utan jag kan se sanden på botten som krusat sig av vågorna. Om det inte var så kallt skulle jag bada för det ser så oerhört rent ut. Lugnt, det är mycket lugnt, tid för tankar och reflektioner över naturens kretslopp och hjärtats vibrationer. Flera flyttfågelsträck har redan passerat. Som min dotter så klokt sa, -om man räknar med hela världen under vattenytan så är det övervägande fred på jorden för under vatten finns inga krig och elakheter. 

20181026_152735 

Dessa bilder är från vattnet på Lisö i oktober månad. Vi har haft en vandring också som avslutades med en trumresa uppe på Lisöberget, ledd av Berit Norberg. 20181014_181200Mycket härligt och ett viktigt sätt att ta in naturen i våra sinnen. För mig är det mycket bra att vara i naturen för att orka stå emot stress och allt som vi människor satt upp som nödvändigt att göra. Att bara få vara tyst och lyssna, känna, ta in, det är meditation på hög nivå. Vill du vara med och uppleva detta, att få bada i naturens helade energier, så är du hjärtligt välkommen!

 

Jag har också haft den stora äran att få komma moder jord så nära det är möjligt genom att se en levande aktiv vulkan få utbrott. Magiskt att stå där på båten i månens sken och se vulkanens eld spruta ut och spegla sig i havet. Då rann några tårar nerför mig kind, av tacksamhet och glädje att få uppleva detta.

20180920_193458

 Om vi nu ska blicka lite framåt så är det inte långt kvar till Hälsodagen i Sorunda bygdegård den 11 november. Skrev programmet i förra inlägget så det upprepas inte idag. Finns nästan inga biljetter kvar heller nu. Ni som är lyckligt lottade och har köpt en biljett vill jag här och nu påminna att det är ett fast program med fasta tider så kom i tid!!! Klockan 9.50 stänger vi dörren och börjar dagen. 

Jag får ofta frågan om recept på maten jag serverar så nu har jag planerat in att ha vegetarisk matlagningskurs torsdagen den 29 november. Vill du vara med så hör av dig. 

Känner du någon som vill lära sig ge regndroppsmassage med eteriska oljor så kommer jag snart att ha en sådan kurs i Stockholm. För mer info kontakta mig.

Sköt om er och minns att vår tid på jorden är det viktigaste vi har, vår rikedom. Att vi har skapat en värld där vi inbillar oss att vi har ont om tid, när tid är det enda vi människor har.