Bloggen

Sommar och sol

Så fort tiden går ibland! Nästan 2 månader sedan jag skrev här. Ja då kanske ni som följer mig förstår att det har hänt en hel del. I Maj månad var det jobbigt att vänta då vi bestämt oss för att sälja vårt hus på Sjövägen i Sorunda. Det gick trögt på visningarna men till slut var det ett par som bestämde sig för att ha det som sommarställe. Ja då kom en tid med packning och rensning, det blev många vänder till återvinningens sopstation. Efter 25 år på samma ställe och 4 barn som vuxit upp så fanns det saker att rensa! Så den 15 juni fick jag tillträde till huset jag nu hyr på Lisö. Inte så stor hus men det räcker för mig och kissen. Jag vill nu prova på hur det är att bo själv ett tag, har ju aldrig gjort det innan. Så en del kartonger är förvarade hos min lilla pappa och resten fick jag brått att packa upp.

20180629_111012Ja sen har det varit Ombergsresan i slutet av juni, alltid lika trevligt att bo hos Maria utanför Motala och få hennes meditationer och guidade turer till olika kraftplatser. Maria har stora kunskaper om sådant som intresserar mig. Vet ni t.ex. vart Heliga Birgitta ligger begraven? Det vet jag för vi har sjungit för henne och maken Ulf. Följ med nästa år på Ombergsresan så får ni vara med själva.

På fredag den 27 juli är det fullmåne, då ska jag upp på berget jag har bakom mitt hus. Det är en underbar utsikt där över skog och hav. Nästan varje kväll går jag och kisse upp dit och mediterar och njuter av energierna där. Den 12 och 26 augusti blir det meditation på detta berg och en liten lugn vandring för de som vill vara med. 20180712_193814

14 augusti håller jag kurs i regndroppsteknik, finns en plats kvar.P4122444

15-19 augusti är det retreat i Sorunda där jag kommer ge regndroppsmassage för de som så önskar. Finns platser kvar för den som vill anmäla sig. På facebook finns dom på Raw Lifestyle.

Till sist skulle jag redan nu vilja berätta att söndag den 11 november kommer det bli en hälsodag i Sorunda bygdegård. Program kommer så småningom men det kommer vara begränsat antal platser och förköpta biljetter. Jag är övertygad om att det kommer bli en mycket spännande, lärorik och njutbar dag för alla sinnen. Så mitt tips är att skriv upp det redan nu i era kalendrar.

Jag vill också tipsa om oljan Purification som kan hålla lite fästingar och myggor bort. 20180725_141821