Retreater & vandring

Heldag med besök på olika platser: 
Då gör vi besök på vackra naturplatser i Sorunda socken. Sorunda är en gamla socken med en lång historia och många fornminnen. Här är också energierna starka och läkande. Under dagarna besöker vi Vårdkasen, en grotta, två stensättningar och så klart rishopen i Sorunda. Vi berättar om historien kring platserna och stannar för meditation. Du kommer också få tid till stillhet. Även möjlighet att hyra lillstugan för övernattning i lugn och ro.

 

P8232619 

 

Dessa dagar är tänkta som avstressande på alla nivåer, även för själen, så därför kommer vi stundom stänga av alla mobiler för att ge våra kroppar en digital detox.

Har du frågor så ring 0702 127 124 eller maila antennaria33@gmail.com 

Varmt välkommen önskar Chatrin! Anmäl dig här »

Kommande retreater

 

Välkommen hit för en stressfri dag för att ta hand om dig själv. Denna dag finns möjlighet att stilla ta in naturen, känna in laylinje, elda upp det du vill släppa, meditera, äta vegetarisk/vegansk lunch och fika, samtala men också vara i tystnad. Största delen av dagen har vi mobiler och trådlösa nätverk avstängda för att även våra cellerna ska få optimal vila och känna hur det känns i kroppen.

 

Detta till det låga priset av 180 kr. Det finns möjlighet att som vanligt boka behandlingar som regndroppsmassage, hot stone massage, Monicor behandling. Pris tillkommer då.

 Du har också möjlighet att hyra lillstugan för att sova över.

Anmälan är nödvändig då platserna är få. 

 

Anmälan och frågor till 

0702 127 124 

eller antennaria33@gmail.com 

Välkomna!IMG_0322

YLLogoID_SV

 

 

Signalmolekyler - Kom i Balans