Regndroppsmassage

RegndroppsmassageRegndroppsmassage med terapeutiska oljor från Young Living är en renande behandling på cellnivå. Oljorna är framställda från växter med högsta kvalitet och försiktig, långsam destillering i låg temperatur för att oljan ska bevara växtens egenskap. Nu ger jag även regndroppsmassage till hundar, håller även kurs i detta.

Regndroppstekniken kommer ursprungligen från lakotaindianernas heliga ritualer.

Regndroppsoljorna får du på fötterna/tassarna och ryggen och masseras in med speciella grepp. Det kan hjälpa till att lösa obalanser i kroppen men också minska smärta, öka blodcirkulationen och minska emotionell stress. Varje olja är varsamt utvunnen från en ört och alla örter har olika egenskaper. Dofterna är underbara och gör dig mycket gott! Oljorna är de aromatiska vätskor som finns i blommor, blad, frön och rötter. Det är dessa vätskor som ser till att växten lever, växer och skyddas mot sjukdomar. De ger också växten dess arom.

Ibland kan man få en utrensningsreaktion. Den kan kännas som en brännande känsla på huden, rodnad, huvudvärk eller illamående men är övergående. Viktigt att dricka mycket vatten efteråt eftersom oljorna finns kvar i din kropp i flera dagar.

 

Välkommen på en avslappnande behandling! Jag finns i Sorunda men gör även hembesök om det behövs.

För tidsbokning ring 0702 127 124 e-post: antennaria33@gmail.com