Bloggen

Monicor MR

Den 21 december var det vintersolståndet, en dag att längta till tycker jag då vi vänder mot ljusare tider igen. Vi var några som samlades hos Berit och hade eld och trumcermoni. Att elda upp det gamla och släppa in det nya är viktigt för mig.

20181222_125450

Regndroppskurs för hund har också hunnits med innan året tog slut. Alltid lika roligt att få hjälpa både människor och djur till ett mer balanserat liv.

20181224_161434

Julen firade vi i Sallys hus, mysigt.

Anders Gunarsson från Mjölby har varit i Sorunda igen. Denna gång för att ge healing eller hypnosterapi behandlingar till de som ville. Så klart jag ville! En fantastisk förmåga har han fått, se och förmedla rätt till var och en. Tack!

Jag har också fått förfrågan om recept på det glutenfria bröd jag bakar mest av. Här kommer det:

50 g smör eller cocosolja smältes i kastrull

5 dl vatten hälles i kastrullen och tillsammans ska det bli fingervarmt

1 paket jäst smulas i bunken och vätskan hälls på och löser upp jästen

salt och kummin eller torkad frukt som gojibär

1 msk fiberhusk

2 dl rårismjöl

2 dl durramjö eller qinoamjöl

2 dl teffmjöl

blandas i bunken och rör med slev. Det ska bli en kladdig deg men inte rinnande då får du ta i lite mer av något mjöl. Det går också att byta ut någon sort till bovetemjöl.

Låt jäsa 30 min.

Klicka ut på plåt, blir 8-10 stycken.

I ugn 200 grader ca 20 minuter.

Glutenfritt bröd blir fort torrt så bra att förvara i frysen.

Jag håller nu också på att prova mig fram med ett nöt och frö bröd, men har ännu inget recept på det.

Fredag den 22 februari kommer jag hålla kurs i regndroppsteknik för människa, finns möjlighet att vara med för den som vill. Hör av dig i så fall.

 20190120_155345

Den absolut största nyheten sen sist är att Antennaria nu har införskaffat en Monicor MR. Just nu kan du boka tid för att prova den för endast 100 kr då vi är under utbildning. Monicor hjälper bland annat till med balansering av kroppens meridianer samt läser av parasiter som virus och bakterier och avaktiverar dessa med hjälp av fekvenser. Just nu behandlar jag mig själv varannan dag, det är mycket spännande....

20190120_155159

Jag vill också som brukligt är, visa er dagens olja som nu blir 2 stycken. Citron och apelsin. Själv äter jag några droppar av dessa varje dag. Det går också alldeles utmärkt att ha ett par droppar i en glaskanna som måltidsdryck. Eller att ha det i bakning som smaksättning, men den eteriska oljans effekt från just denna växt förstörs vid upphettning. Jag har också flera gånger använt citronoljan för att få bort kladdiga fläckar som inte diskmedel rår på. Ett par droppar citronolja löser upp det och så doftar det ju så rent och gott!

Så ta nu tillvara var dag och njut så ofta du kan. Livet är som att grilla korv över öppen eld, ibland kommer vinden så du får rök i ansiktet och tårar i ögonen men ibland är vinden stilla och glöden perfekt. Ta tillvara alla fina stunder. 20181014_181552