Retreater & vandring

Söndag den 14 oktober kl. 14.20180719_212905 Välkommen att vara med på vandring på Lisö. Vi går ca 4 km. Efteråt finns vegetariskt att äta här och kl. 18 blir det trummeditation med eld på berget. Din investering blir 200 kr om du vill vara med på allt. Det går även bra att vara med på bara vandring eller bara trummning.  

Varmt välkomna!

Anmälan till 0702 127 124 eller mail antennaria33@gmail.com      

 


 

15-19 augusti retreat i Sorunda.

Välkommen att höra av dig vid frågor och anmälan.

En dag på retreatet: På morgonen väcks du av fåglar, eller kanske en glad tupp. Dagen börjar med en gemensam, jordande meditation, samt några enkla övningar för att väcka kroppen. Efter att vi druckit en renande morgonjuice, promenerar vi ner till den närliggande sjön och kanske tar ett dopp. Dagen fortsätter sedan med aktiviter för kropp och själ, samt stärkande och energigivande mat. På kvällen samlas vi omkring brasan, lyssnar på livemusik, eller kanske ser en utvald film. Upplev några transformerande dagar med underbar mat, kurser, föreläsningar, och behandlingar, i Sorunda, 45 min från Stockholm.

OBS! EARLY BIRD – RABATT för dig som bokar innan Midsommar! Boka genom att maila oss. info@rawlifestylesweden.com Den här helgen kan bli en nystart, för hela din kropp och din själ. Vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna göra en förändring i ditt liv. Du kan välja att vara med från ons kväll – sön em, eller bara en av heldagarna. Eller, om du vill, endast en måltid och/eller en aktivitet. Under dessa späckade dagar, kommer du ha möjlighet att välja ibland följande aktiviteter, föreläsningar och behandlingar:
• Raw food matlagning
• Syrning, fermentering
• Bakning av efterrätter och bröd
• Föreläsningar om mat som medicin, en friskare familj, Rawfood och andlig hälsa, mm.
• Tyd och arbeta med dina drömmar
• Heal your relationship to food (in english)
• Heal your relationship to money (in english)
• Meditationer
• Naturupplevelser som bad, svamp- och bärplockning
• Vilda växtvandringar
• NLP-hypnos
• Levande blodanalys
• Fasta och detox
• Olika healingtekniker: Reconnective healing, reikihealing, änglahealing
• Olika massagetekniker: regndroppsmassage, chakramassage, hot stone massage
• Tarotkortläggningar
• Musik
• Eldceremonier
• Filmvisningar
• Plus en del annat (programmet är inte helt klart ännu)

Läs mer på vår hemsida www.rawlifestylesweden.com Miljön hos oss är en stor tomt med två fina tipis (indiantält), en vacker gäststuga och en större stuga, med flera bäddar. Du kan välja att sova i vanligt tält, tipi, eller inomhus. Eller förstås åka hem och sova, om det passar dig bättre. Maten är ekologisk rawfood med Johans speciella magiska touch. Johan lär också ut sin matlagningskonst och du kan välja att vara med när han lagar dagens måltider. Schemat kommer att vara välfyllt, men med tid för pauser och behandlingar. Två – tre kurser/aktiviteter kommer att löpa parallellt vid flera tillfällen under dagen. Varje dag kommer att innehålla liknande kurser/aktiviteter, så du hinner vara med på allt om du stannar hela perioden. Om du kommer en dag, så kan du vara säker på att dagen innehåller åtminstone en matlagningskurs, en drömtydningskurs, en naturupplevelse, meditation, samt ett urval av olika behandlingar. Plus all den goda maten förstås.

PRISER
1. Hela perioden inkl all mat och valfri övernattning: 3500 kr.
Early bird: 2900 kr (betala innan midsommar).
2. 1 dag inkl. måltider (utan övernattning): 950 kr
3. 1 kurs/aktivitet: 250 kr
4. 1 måltid: 100 kr
5. Övernattning: 50-200 kr
6. Terapier 300-500 kr

Begränsat antal platser, så boka din plats nu!

Denna retreat är i samarbete med www.rawlifestylesweden.com

 20150821_064532

 

 

 

 

 


 

Heldag med besök på olika platser:     Då gör vi besök på vackra naturplatser i Sorunda socken. Sorunda är en gamla socken med en lång historia och många fornminnen. Här är också energierna starka och läkande. Under dagarna besöker vi Vårdkasen, en grotta, två stensättningar och så klart rishopen i Sorunda. Vi berättar om historien kring platserna och stannar för meditation. Du kommer också få tid till stillhet.

 

P8232619 

 

Dessa dagar är tänkta som avstressande på alla nivåer, även för själen, så därför kommer vi stundom stänga av alla mobiler för att ge våra kroppar en digital detox.

Har du frågor så ring 0702 127 124 eller maila antennaria@telia.com

 

Varmt välkommen önskar Chatrin! Anmäl dig här »

Kommande retreater

Ombergsresan 2018 är 28 juni till och med 1 juli. Hör av dig om du ärintresserad!

Välkommen att följa med på retreat 2018. Vi bor hos Maria på Gautgård och gör utflykter till olika kraftplatser som Omberg, Alvastra klosterruin, Vadstena m.m. under förmiddagarna. På eftermiddagarna finns möjlighet att få olika behandlingar eller göra egna utflykter. All mat ekologisk och vegetarisk, glutenfri vid önskemål. Kostnad. Ingår då all mat, utflykter, sängplats med lakan.

Anmälan och frågor till
0702 127 124 

eller antennaria@telia.com 

Välkomna!IMG_0322

YLLogoID_SV

foreverliving

biofood

logo2