Monicor MR

Monicor MRMonicor MR är en frekvensapparat som letar upp avvikelser i kroppens meridiansystem. Vid t.ex. stress kan det utlösas spänningar i våra kroppar som sedan kan bli stagnationer. Då är det viktigt att vi tar hand om våra kroppar på olika sätt så vi förhindrar sjukdommar. Monicor hjälper oss att korrigera obalanser och på så vis ökar våra resurser. Monicor jobbar via våra akupunkturpunkter och återställer genom frekvenser istället för nålar.

 

Klient berättelse:

"Monicor var en intressant och avkopplande upplevelse, tycker jag. När jag fick extra stimulering på höger handled kände jag små stickiga energier där. Efter en stund knäppte det till i nacken, där jag ofta har problem och jag upplevde att jag fick healing i skallbasen. Mycket skönt. Resultatet på avläsningen stämde med de ställen i kroppen där jag vet att mina svaga punkter sitter. Det sporrar mig att lägga kraft på att arbeta mer med dessa områden. Sista halvtimmen med musik blev jag varm och fick mycket healing."

 

"Monicor behandling är en fantastisk metod att avläsa eventuella obalanser i kroppen, en metod att balansera dessa som jag varmt kan rekommendera. Jag har själv provat 2 gånger. Väldigt effektfull akupunktur som verkligen gav resultat.