Bloggen

Nya tider

Ja så har det äntligen hänt, Antennaria och dess ägare och fyrfoting har flyttat! Det vackra Lisö har vi nu lämnat för att landa uppepå ett berg i Ekhamra i Norra Sorunda.20190830_154250

Vi börjar komma iordning bland alla flyttkartonger. Det kommer så småningom att bli både retreater och vandringar här. Massage i olika former regndroppsmassage, hot stone massage, hundmassage finns kvar som vanligt. Du har också möjlighet att detoxa dig genom fotbad och göra Monicor analys och behandling för att rätta till obalanser i kroppen. 

Dagens oljor blir EndoFlex som innehåller grönmynta, salvia, geranium, myrten, muskotnöt och tysk camomill. EndoFlex gynnar körtlarna och blodcirkulationen i kroppen. Så då kan vi tänka att den balanserar områden som fortplantning och hormoner i alla åldrar. 

Pepparminta är också en av mina favoritoljor, den kan användas till så mycket. Det har en frisk god doft som får mig att piggna till om jag är lite trött. Att ha en droppe i sin vattenflaska av glas gör att det blir lättare och godare att dricka vatten under dagen. Samt att den stödjer matsmältningen och tar bort lite hunger. Jag har den också i min tandkräm som jag gör av bikarbonat och kokosolja. Pepparmintsolja är också mycket lämpad att ha i salvor och shampo om du gör egen. Efter träning är den härlig att smörja direkt på trötta muskler för att ge svalk och avslappning. Att ha pepparmintsolja i en doftspridare är utmärkt om du vill ha en fräsh doft samt om du vill ha en fokuserande och stimulerande miljö för ditt arbete. När du får en förkylning med snuva är denna olja också mycket bra att andas in för att lindra täppan.

20190828_210810

Vad händer i framtiden då. Fredag 11 oktober till söndag 13 oktober kommer jag, Monica och Yvonne att bjuda in er till Konstpolen i Nynäshamn för tre härliga dagar. Alla är hjärtligt välkomna att delta dessa dagar eller bara någon dag, du väljer själv!

Bor själen i nuet bör närvaro råda
ge hjärna & hjärta balans till dem båda
Låt oss tillsammans kasta loss
och på Konstpoolen inspireras med oss

Titta under rubriken Hälsomässa på antennaria.se så ser ni programmet. Varmt välkomna!

 


Sommar, sommar, sommar

"Livet är som ett pärlband, där varje pärla är en livstid här på jorden"

Detta hade jag målat på väggen i huset jag bodde i förut. För mig känns det som jag till och med har fått flera liv i ett då det kommer som nya faser. Nu har jag gått in i ett "nytt liv" där allt är mycket lugnare och mer tid finns till mig själv. Det har varit en stor omställning och inte lätt, därav att jag inte skrivit på så länge. Att jordelivet är en skola är för mig helt uppenbart och skolor är inte alltid lätta eller roliga men lärorika. Kunskap är ju som bekant inte tungt att bära!

P3114085

Jag har ägnat mycket tid åt att vara i skogen och lyssna och känna in naturen. Det är fantastiskt att ha den tiden att bara få vara. Jag har fått möta både vildsvinsungar, rådjurskid och många älgar. Nyligen fick jag vara med om en explotion av kålfjärilar, det bara virrvlade fjärilar om mina fötter när jag gick på stigen. Igår var det en regnig dag, en dag som vi längtat efter då marken är så torr. Innan jag gick till sängs tog jag en promenad, det var så vackra färger och doften efter regnet är underbar. 

20190626_211157

Jag vill redan nu berätta om något väldigt roligt som håller på att planeras. Den 11 oktober kommer vi ha utställning m.m. på Konstpolen i Nynäshamn. Den 12 oktober blir det en heldag med olika föreläsningar till temat balans i livet. Söndagen 13 oktober kommer du som gäst att själv få prova på att uttrycka dig i olika former. Så jag vill redan nu uppmana er att boka in dessa idagar i era kalendrar så ni kan vara med. Har ni varit och ätit på Flamenco tapas som ligger under Konstpolen? Om inte så tycker jag ni ska gå dit. Maten lagas med kärlek och det är viktigt och blir gott! Och vilken trevlig personal som har detta fina ställe.

20190626_212409

Flädern blommar för fullt utanför mitt hus nu. Av dess blommor finns det mycket gott att göra som ni säkert vet. Dess budskap är, Lev i harmoni med din omvärld. Ett mycket bra budskap tycker jag.

Jag vill också återigen berätta om Monicor, frekvensapparaten jag har. Du är varmt välkommen på behandling. Den läser av kroppen och rättar sen till obanser i meridiansystemen, allt för att hjälpa kroppen till balans. Sen är det spännande att se hur kroppens olika organ och system mår.

20190120_155345

Dagens oljor blir Cool Azul som innehåller bland annat vintergröna, pepparmynta salvia, oregano, kummin, vetiver, blå cypress. Denna olja är väldigt skön att smörja sig med efter att muskler blivit ansträngda.

Och Purification  som innehåller citrongräs, rosemarin, tea tree, myrten, citronella, lavandin. Denna olja använder jag för att slippa få en massa fästingar på mig när jag är i skogen men också i min bil på en bomullstuss i ventilations utblåset.

20190626_213723

Så öppna nu alla sinnen för att njuta maximalt av sommaren!

 

 


Monicor MR

Den 21 december var det vintersolståndet, en dag att längta till tycker jag då vi vänder mot ljusare tider igen. Vi var några som samlades hos Berit och hade eld och trumcermoni. Att elda upp det gamla och släppa in det nya är viktigt för mig.

20181222_125450

Regndroppskurs för hund har också hunnits med innan året tog slut. Alltid lika roligt att få hjälpa både människor och djur till ett mer balanserat liv.

20181224_161434

Julen firade vi i Sallys hus, mysigt.

Anders Gunarsson från Mjölby har varit i Sorunda igen. Denna gång för att ge healing eller hypnosterapi behandlingar till de som ville. Så klart jag ville! En fantastisk förmåga har han fått, se och förmedla rätt till var och en. Tack!

Jag har också fått förfrågan om recept på det glutenfria bröd jag bakar mest av. Här kommer det:

50 g smör eller cocosolja smältes i kastrull

5 dl vatten hälles i kastrullen och tillsammans ska det bli fingervarmt

1 paket jäst smulas i bunken och vätskan hälls på och löser upp jästen

salt och kummin eller torkad frukt som gojibär

1 msk fiberhusk

2 dl rårismjöl

2 dl durramjö eller qinoamjöl

2 dl teffmjöl

blandas i bunken och rör med slev. Det ska bli en kladdig deg men inte rinnande då får du ta i lite mer av något mjöl. Det går också att byta ut någon sort till bovetemjöl.

Låt jäsa 30 min.

Klicka ut på plåt, blir 8-10 stycken.

I ugn 200 grader ca 20 minuter.

Glutenfritt bröd blir fort torrt så bra att förvara i frysen.

Jag håller nu också på att prova mig fram med ett nöt och frö bröd, men har ännu inget recept på det.

Fredag den 22 februari kommer jag hålla kurs i regndroppsteknik för människa, finns möjlighet att vara med för den som vill. Hör av dig i så fall.

 20190120_155345

Den absolut största nyheten sen sist är att Antennaria nu har införskaffat en Monicor MR. Just nu kan du boka tid för att prova den för endast 100 kr då vi är under utbildning. Monicor hjälper bland annat till med balansering av kroppens meridianer samt läser av parasiter som virus och bakterier och avaktiverar dessa med hjälp av fekvenser. Just nu behandlar jag mig själv varannan dag, det är mycket spännande....

20190120_155159

Jag vill också som brukligt är, visa er dagens olja som nu blir 2 stycken. Citron och apelsin. Själv äter jag några droppar av dessa varje dag. Det går också alldeles utmärkt att ha ett par droppar i en glaskanna som måltidsdryck. Eller att ha det i bakning som smaksättning, men den eteriska oljans effekt från just denna växt förstörs vid upphettning. Jag har också flera gånger använt citronoljan för att få bort kladdiga fläckar som inte diskmedel rår på. Ett par droppar citronolja löser upp det och så doftar det ju så rent och gott!

Så ta nu tillvara var dag och njut så ofta du kan. Livet är som att grilla korv över öppen eld, ibland kommer vinden så du får rök i ansiktet och tårar i ögonen men ibland är vinden stilla och glöden perfekt. Ta tillvara alla fina stunder. 20181014_181552

 

 

 


Mystider

Mörkret är här den största delen av dygnet, det är tid att tända ljus och mysa. Mycket har hänt sedan sist, vid allahelgonstid var jag på en ny restaurang i Sya, Open New Doors Bahnhof. Det är en veganrestaurang som flyttat in i gamla stationshuset i Sya. Sya ligger straxt utanför Manntorp, Mjölby. Åh så god mat och fika de hade där, väldigt omtyckt och fullt av folk. Jag kan varmt rekommendera detta ställe för alla!20181102_155119

 Många skogspromenader har det också blivit, det är där vi hämtar kraft och energi för att orka vardagens brus. Jag har ofta sällskap av min lilla kisse på dessa promenader. 20181116_141510

Hälsodagen i Sorunda bygdegård blev också en fantastisk dag. Så många bra föreläsningar och aktiviteter. Blev en lång dag med förberedelser och städning på kvällen men det var det värt eftersom det är så roligt att se alla glada människor.46008144_2010168559063621_279910603592564736_n - KopiaAnders Gunnarsson kom ända från Mjölby med sin föreläsning om att leva livet och healing. 

Dagens olja vill jag också skicka med er. Det blir Lady Sclareol som innehåller ros, vetiver, geranium, apelsin, clary sage, ylang ylang, sandelwood, lavendel, jasmin, idaho tansy. Denna olja jobbar främst på känslosystemet och stöder huden.Du kan använda den som parfym för att känna dig vacker och sensuell. Kanske en bra julklapp till dig själv eller någon kär vän. 20181204_103843

Vad händer framåt i tiden då, jo fredag den 21 december är det vintersolståndet. För mig är det en viktig dag att fira då vi sakta vänder åter mot ljusare tider igen. Kl. 16.30 samlas vi (om vädret tilllåter) hos mig för att gå upp på Lisöberget och där tända eld och låta ljudet av Berits trumma ljuda. Vi kommer ha möjlighet att elda upp det vi skrivit eller ritat på papper som vi vill bli av med och samtidigt bjuda in det vi vill ha mer av på det nya året. En fin handling för att stärka oss själva. Är det för mycket snö eller halka kommer vi vara hos Berit i Tungelsta. Anmälan på 0702127124. 100 kr kostar det att deltaga och fika ingår. Välkommen!

Lördag 22 december har jag kurs i regndroppsteknik för hund på Kungsholmen. Vet du någon som är intresserad av att lära sig massera sin egen hund så säg till.

20181201_144929

Gör nu som katten, vila mycket och njut av alla tända ljus och allt som just du tycker om. 

20181204_101211

 


Höst på Lisö

20181026_152746

Hösten är här, sommargästerna har åkt till stan,vattnet är stilla och alldeles klart, inget sjögräs utan jag kan se sanden på botten som krusat sig av vågorna. Om det inte var så kallt skulle jag bada för det ser så oerhört rent ut. Lugnt, det är mycket lugnt, tid för tankar och reflektioner över naturens kretslopp och hjärtats vibrationer. Flera flyttfågelsträck har redan passerat. Som min dotter så klokt sa, -om man räknar med hela världen under vattenytan så är det övervägande fred på jorden för under vatten finns inga krig och elakheter. 

20181026_152735 

Dessa bilder är från vattnet på Lisö i oktober månad. Vi har haft en vandring också som avslutades med en trumresa uppe på Lisöberget, ledd av Berit Norberg. 20181014_181200Mycket härligt och ett viktigt sätt att ta in naturen i våra sinnen. För mig är det mycket bra att vara i naturen för att orka stå emot stress och allt som vi människor satt upp som nödvändigt att göra. Att bara få vara tyst och lyssna, känna, ta in, det är meditation på hög nivå. Vill du vara med och uppleva detta, att få bada i naturens helade energier, så är du hjärtligt välkommen!

 

Jag har också haft den stora äran att få komma moder jord så nära det är möjligt genom att se en levande aktiv vulkan få utbrott. Magiskt att stå där på båten i månens sken och se vulkanens eld spruta ut och spegla sig i havet. Då rann några tårar nerför mig kind, av tacksamhet och glädje att få uppleva detta.

20180920_193458

 Om vi nu ska blicka lite framåt så är det inte långt kvar till Hälsodagen i Sorunda bygdegård den 11 november. Skrev programmet i förra inlägget så det upprepas inte idag. Finns nästan inga biljetter kvar heller nu. Ni som är lyckligt lottade och har köpt en biljett vill jag här och nu påminna att det är ett fast program med fasta tider så kom i tid!!! Klockan 9.50 stänger vi dörren och börjar dagen. 

Jag får ofta frågan om recept på maten jag serverar så nu har jag planerat in att ha vegetarisk matlagningskurs torsdagen den 29 november. Vill du vara med så hör av dig. 

Känner du någon som vill lära sig ge regndroppsmassage med eteriska oljor så kommer jag snart att ha en sådan kurs i Stockholm. För mer info kontakta mig.

Sköt om er och minns att vår tid på jorden är det viktigaste vi har, vår rikedom. Att vi har skapat en värld där vi inbillar oss att vi har ont om tid, när tid är det enda vi människor har.


Sommar och sol

Så fort tiden går ibland! Nästan 2 månader sedan jag skrev här. Ja då kanske ni som följer mig förstår att det har hänt en hel del. I Maj månad var det jobbigt att vänta då vi bestämt oss för att sälja vårt hus på Sjövägen i Sorunda. Det gick trögt på visningarna men till slut var det ett par som bestämde sig för att ha det som sommarställe. Ja då kom en tid med packning och rensning, det blev många vänder till återvinningens sopstation. Efter 25 år på samma ställe och 4 barn som vuxit upp så fanns det saker att rensa! Så den 15 juni fick jag tillträde till huset jag nu hyr på Lisö. Inte så stor hus men det räcker för mig och kissen. Jag vill nu prova på hur det är att bo själv ett tag, har ju aldrig gjort det innan. Så en del kartonger är förvarade hos min lilla pappa och resten fick jag brått att packa upp.

20180629_111012Ja sen har det varit Ombergsresan i slutet av juni, alltid lika trevligt att bo hos Maria utanför Motala och få hennes meditationer och guidade turer till olika kraftplatser. Maria har stora kunskaper om sådant som intresserar mig. Vet ni t.ex. vart Heliga Birgitta ligger begraven? Det vet jag för vi har sjungit för henne och maken Ulf. Följ med nästa år på Ombergsresan så får ni vara med själva.

På fredag den 27 juli är det fullmåne, då ska jag upp på berget jag har bakom mitt hus. Det är en underbar utsikt där över skog och hav. Nästan varje kväll går jag och kisse upp dit och mediterar och njuter av energierna där. Den 12 och 26 augusti blir det meditation på detta berg och en liten lugn vandring för de som vill vara med. 20180712_193814

14 augusti håller jag kurs i regndroppsteknik, finns en plats kvar.P4122444

15-19 augusti är det retreat i Sorunda där jag kommer ge regndroppsmassage för de som så önskar. Finns platser kvar för den som vill anmäla sig. På facebook finns dom på Raw Lifestyle.

Till sist skulle jag redan nu vilja berätta att söndag den 11 november kommer det bli en hälsodag i Sorunda bygdegård. Program kommer så småningom men det kommer vara begränsat antal platser och förköpta biljetter. Jag är övertygad om att det kommer bli en mycket spännande, lärorik och njutbar dag för alla sinnen. Så mitt tips är att skriv upp det redan nu i era kalendrar.

Jag vill också tipsa om oljan Purification som kan hålla lite fästingar och myggor bort. 20180725_141821

 


Vår i naturen

Nu sjuder det av liv på alla sätt i naturen! Ingen har väl undgått att höra fåglarnas sång. Idag såg jag 2 domherrar så granna. Jag har vandrat mycket i naturen på sista tiden och nu porlar vattnet i alla bäckar så underbart vackert. Det är en sån läkning att stanna upp och se och höra hur vattnet tar sig fram. Andas in den härliga energin som rinnande vatten ger.20180428_091535

Jag har ikväll ätit en god nässelsoppa på nyplockade brännäslor. Det är så lätt att göra och så gott och nyttigt! Jag sköljer nässlorna noga och smälter ner de i en kastrull med lock. Klipper sen det i små bitar och blandar i en hackad gul lök. Så på med vatten till önskad mängd. Krydda med buljong och peppar och låt skjuda bara några minuter. Idag rostade jag pinjenötter och hade till soppan. Om inte nässlorna brändes sägs det att de skulle vara utrotade, för de vilda djuren skulle ha ätit upp varenda en, så på med handskar och ge er ut, det är det värt! 20180427_174837

Jag vill också tipsa om att samla björksav. Det går fortfarande att göra, innan löven har slagit ut. Jag har druckit flera glas björksav i vår. Det smakar lite svagt sött och när löven får all sin näring så tror jag det är alldeles utmärkt för oss också. Jag har tagit av en liten gren och knutit fast en flaska i änden, så droppar saven ner i flaskan. 20180427_174401 

Tack naturen för allt du ger oss, både invärtes och upplevelser för alla våra sinnen!

Jag skulle också vilja dela med mig av två eteriska oljor från Young Living. Den första är Copaiba som har används traditionellt av amerikanska indianer för att underlätta matsmältningen och stödja kroppens naturliga försvar.Denna olja tappas från copaiba trädet och har under hundratals år används som rökelse. Den har en underbar doft och smak av trä. Jag blir lugn och avstressad bara av att lukta på denna fantastiska olja.

Så har vi Citrus fresh som kan hjälpa till att hålla några fästingar borta på dig eller din hund. Dock är den inte bra att ha på huden i solsken då det då kan bli fläckar. Citrus fresh består av apelisn, grapefrukt, mandarin, tangerin, citron och grönmynta. Den kan med fördel användas i dricksvatten.20180429_193355

Blir du nyfiken på något jag skriver om så hör av dig så visar jag dig mer.

Öppna upp dina sinnen och njut nu av allt det vackra du har runt omkring dig!

 


Hundens välmående

Tiden går väldigt fort ibland, det var allt för länge sedan jag skrev här, men nu kommer några rader igen!

Jag skulle vilja skicka lite extra omtanke till alla hundar idag. Det är kallt för alla tassar ute på snön nu och inte bara tassar även muskler kan bli spända av att gå runt och frysa. Det vet vi människor också! Ta på dig en extra tröja och täcke på din hund så blir det lite mindre kallt. Just nu har Antennaria lite REA på vissa saker, bland annat Hyaluron+ som är MSM, glukosamin och kondroitin. Det kan förebygga slitage på hundens leder och ges till aktiva hundar och hundar som börjar bli stela.

20180301_183644

Om din hund behöver lite extra muskelträning nu när det är svårt att gå i skogen så finns det viktmanschetter som du fäster på fram eller bakbenen på hundar över 1,5 år.

20180301_183601

Att alger är framtidens mat har de flesta hört talas om nu för tiden. Själv äter jag algtabletter varje dag och ofta har jag alger i min matlagning. Det är för mig viktigt att algerna kommer från så rena hav som möjligt och dessa alger kommer från Island. Hund & katt tillskott tycker jag är bra att ge till sina fyrbenta vänner. Det är knöltång, fossil kalkalg och magnesium. Jag strösslar jag lite av detta på min katts mat varje dag.20180301_183357

Så kan jag ju inte låta bli att skriva några rader från oljornas underbara värld! Dofter är för mig viktigt, jag blir glad av goda dofter och snart kommer vårens dofter i naturen. Nu när det är så kallt ute får vi nöja oss med innedofter och då skulle jag vilja skruva av korken på Purification oljan så ni alla får känna dess härliga doft.....

Känner ni?! Det är citrongräs, rosmarin, tea tree, myrten, citronella och lavandin.  I min bil har jag satt bomullstuss i ventilationsblåset och så droppar jag en droppe purification på tussen då och då. Det tar bort dålig lukt och gör mig piggare. Det kan också minska antalet fästingar och andra bett på din hund eller katt. Prova också att droppa en droppe i skor som börjat lukta illa.

Lavendel är en annan av mina favoriter. Den har jag ett par droppar på min hals när jag ska sova. Lång tid tillbaka har ju lavendel använts för att hålla mal och andra insekter borta från kläder. Min mormor hade alltid små påsar med lavendel i sitt linneskåp, det var så lugn och mjuk doft av det. Lavendel kan också göra att brännsår och insektsbett gör mindre ont.

Peace & Calming är en annan lugnande oljeblandning som jag skrivit om förut. Den består av tangerin, ylang ylang, blå renfana, apelsin och patchouli. Den kan gott hjälpa ditt system att varva ner efter en stressig dag. Prova att blanda den i lite olivolja och ha till massage eller smörja torr hud med innan sänggående.

20180301_183522

Ja så får jag önska er alla några härliga vinterdagar till! Och har ni hört att fåglarna börjat kvittra vår igen, dom går på ljuset och inte på temperaturen. Njut av det vita tills vi hörs igen.

 


Ett stort Tack!

 

Jag vill på detta sätt tacka så mycket till alla som på något sätt gjorde min 50 års dag till en fin och underbar dag!

Det började med att det plingade på dörren kl. 7.30 och där stod mina döttrar med nyttig frukost och sång. 20171220_072328_resized

 På förmiddagen kom några nära vänner, grannar och min lilla pappa. Jag hade bett att inte få saker så det vart blommor, frukt och bidrag till katthem. Vilka fina presenter Tack!PC214069

Kl. 14 var det planerar strömavbrott på vårt område och alla gäster utom pappa hade åkt så jag tog fram flöjten och spelade julpsalmer för pappa, mysig stund med starinljus!

Flera av er vill ha recept så här kommer de:

ALTERNATIV GLÖGG: 1 lite ekologisk äppeljuice

5 droppar nejlika olja (clove)

5 droppar kanel olja (cinnamonbark)

8 droppar apelsin olja

2 droppar muskot olja (nutmeg)

2 droppar citron olja

Alla oljor är från Young Living. Värm äppeljuicen och häll i dropparna och rör om. Mums

HALLON TÅRTAN

Botten: 2 dl mandelmjöl, 1 dl cocosflingor, 1/2 tsk vaniljextrakt, en nypa svartpeppar, 1/2 dl smält cocosolja (med smak), 3 msk agavesirap. Blanda de torra i mixer och sen olja och agave och tryck ut i pajform.

Hallonfyllning:  Mixa 2 dl blötlagda cashewnötter (blötläggs över natten), 600 g tinade hallon, 1/2 dl agave sirap, 1/4 tsk vaniljextrakt, 1/2 dl smält cocosolja, 2 tsk lakritspulver. 

Häll hallonkrämen över pajbotten och ställ i kylen några timmar för att stelna lite. Sen är det bara att njuta. Lycka till! 

Kl. 16.45 kom Sally och hämtade mig för överraskning. Det blev bilfärd till Söder där vi mötte upp Evely. Dom drog runt mig på södersgator ett tag och jag gissade först att vi skulle gå till Herrmans och äta men sen blev det motsatt håll och kl. 18.30 klev vi in på restaurang Chatny. Där sitter redan resten av familjen Mats, Hampus och Hugo samt flera vänner. En del av vännerna hade redan varit hos mig på dagen men ändå lyckats ta sig till Stockholm nu och hålla tyst om detta , bra gjort. Sång och mycket god mat och efterätt blev jag bjuden på. Sååå trevligt! IMG_01161

 Så ett hjärtligt Tack för att ni var med mig denna dag, ett fint minne att bära med resten av mitt liv.

Jag vill också passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!

PC214077

Christmas spirt är en julig olja att använda i doftspridaren i jul och thieves är utmärkt att ha hemma om förkylningsvirusarna far omkring, den innehåller kryddnejlika, rosmarin, eukalyptus, kanel och citron.

Kram på er och ta hand om era hjärtan i Jul!


Regndroppsteknik

Regndroppsteknik är en massageform där eteriska oljor används tillsammans med mjuka massagegrepp och vitaflex teknik. Jag håller regelbundet kurs i detta både för att ge till människor men också till hundar. 

PA204018

Idag har jag haft kurs i regndroppsteknik för hundar. Det är så roligt att få lära ut detta. Och vi dagens slut så blev Affe härligt nöjd och trött. PA204015

Peace & calming är en underbar olja att använda till hundar (och även människor) som är lite stressade och har svårt att varva ner. Den innehåller tangerin, blå renfana, patchouli, ylang ylang och apelsin. Till Affe behövdes den aldrig användas då Affe är en mycket klok och lugn hund. PA204017

Nästa gång det blir kurs i regndroppsteknik här är den 28 november men då är det för människor.

Är du intresserad av att prova regndroppsmassage så går det alltid bra att komma hit för en avslappnande behandling. För vad är viktigare än att ta hand om dig själv! Om vi inte mår bra så orkar vi inte med vardagen. Att bilen behöver service är självklart för de flesta bilägare men våra kroppar då, de behöver också ses över och "bytas olja" på. Visserligen är människan mer inställde på att lyckas än att misslyckas, att le än att rynka pannan, men vi behöver lugnet för att varva ner och få insikter. 

Så ta hand om dig nu i höstmörkret och njut av solen då den visar sig.